Tuotantoautomaatio lisää tuottavuutta ja kapasiteettia tuotannossasi

Tavoitteemme on löytää asiakkaallemme paras ja kustannustehokkain
tapa automatisoida tuotantoaan. 

Tuotantoautomaatio laite

Tuotantoautomaatio tarjoaa käytettäväksi teknologiaa, jolla saadaan tehtaiden työt automatisoitua maltillisilla kustannuksilla, voidaan lisätä tuotannon kapasiteettia ja tehdä toiminnot automaattiseksi, jolloin joko nopeutetaan tai vähennetään tiettyjä käsin tehtäviä työvaiheita tuotannossa.

Tuotantoautomaatio laitteen valmistukseen ryhdytään asiakkaan kanssa käytävästä tarvekartoituksesta, ja lopputuloksena syntyy toimiva laitteisto, joka toimitetaan asiakkaalle kokonaistoimituksena. Toimimme yhteistyössä tunnettujen ja luotettavien robottivalmistajien ja laitetoimittajien kanssa. Käytämme viimeisintä tekniikkaa ja sen suomia mahdollisuuksia laitteiden ohjauksessa, ja voit luottaa, että kauttamme saat aina uusimmalla huipputekniikalla toteutettuja kokonaisuuksia.

Automaatio on tärkeä tekijä yrityksen kilpailukyvyn säilymiseksi

Tuotantoautomaation avulla rutiininomaiset ja pelkistetyt työtehtävät voidaan määrittää robotin tehtäväksi, jolloin olemassa olevat resurssit on mahdollista käyttää vaativampiin tehtäviin. Työ tai ainakin työn välivaiheet saadaan automatisoitua, ja näin ollen linjan tuottavuus paranee robotin tehdessä työn ihmistä nopeammin ja tehokkaammin, ja peräti useassa vuorossa.

Valikoimiimme kuuluvat kuljetinjärjestelmien lisäksi kappaleenkäsittely- ja robottijärjestelmät, sekä niihin liittyvät toimilaitteet ja konenäköjärjestelmät. Suunnittelu, ohjelmointi, simulointi- ja konsultointipalvelujemme avulla voimme varmistaa, että lopputuloksena on asiakkaan vaatimukset täyttävä tehokas ja häiriötön tuotantoprosessi.

Lars Iven

Tuotepäällikkö
+358 40 965 7064
lars.iven@a-jautomation.fi

Jarmo Volanen

Toimitusjohtaja
+358 40 584 8908
jarmo.volanen@a-jautomation.fi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö,
niin palaamme asiaan.