Mobiilirobotit sisälogistiikan
tehostamiseksi
– Nipper ja Fetch

Kauttamme saat tehokkaat mobiilirobotit, joiden avulla tehostat ja optimoit
sisälogistiikan ilman valtavia kustannuksia. Tavoitteemme on löytää kustannustehokkain ja paras
tapa tuotannon automatisointiin mobiilirobotteja hyödyntäen. Tutustu Nipperiin ja Fetchiin!

Nipper

Nipper on älykäs ja kompakti automaattitrukki sisäiseen lavojen siirtoon. Kompakti lavakuljetin pystyy nostamaan helposti jopa 1000 kg painavia lavoja ja navigoimaan ahtaissa tiloissa, joka tekee Nipperistä monipuolisen ja älykkään trukin. Laadukkaat turvakomponentit, kuten 360 skanneri, BlueSpot, hätäpysähdyspuskurit ja -painikkeet on asennettu varmistamaan, että Nipper voi liikkua turvallisesti miehitetyissä tiloissa, tehden siitä erinomaisen välineen tuotanto- tai varastoympäristöihin.

Nipperin käyttö lisää turvallisuutta, vähentää kustannuksia sekä estää vaurioita ja onnettomuuksia varastotiloissa. Robotin älykäs ohjelmisto mahdollistaa reittien räätälöimisen, useiden Nipperien yhdistämisen ja olemassa olevien komentojen helpon muuttamisen. Laitteen pystyy liittää myös logistiikkaohjelmiston rajapintaan. Nipper ei tarvitse omaa infrastruktuuriaan, vaan se hahmottaa sijaintinsa alueen rakenteisiin ja ääriviivoihin pohjautuen. Laitetta varten ei siis tarvitse asentaa johtoja, magneetteja tai heijastimia.

Nipper lataa itsensä automaattisesti, ja akunohjausjärjestelmän ansiosta latausaika pysyy lyhyenä. Älykäs ohjelmisto kommunikoi Nipperin kanssa WiFi:n avulla, ja komennon jälkeen Nipper toteuttaa tehtävän itsenäisesti. Nipperin nopeus on 3,6 km/t (1 m/s), ja laitteen työnäyttö antaa heti Nipperin tilanäkymän.

Linkki Nipperin kotisivuille: https://nipperagv.com/

Fetch robotics

Markkinoiden monipuolisin itsenäisesti toimiva Fetch mobiilirobotti on suunniteltu säästämään yrityksen arvokkainta omaisuutta, eli aikaa. Fetch on markkinoiden ainoa pilvipalvelun kautta toimiva robotti, jonka myötä et tarvitse erityisiä sisäisiä internetverkkoja etkä laiteinvestointeja.

Fetch -mobiilirobotin taustalla on helppokäyttöinen pilvipalvelu, josta seuraat sujuvasti robotin työskentelyä ja etenemistä. Sovelluspohjaisella ohjelmalla on helppo seurata robotin työskentelyä myös etäyhteyksien päästä normaaleja mobiililaitteita käyttäen. Mobiilirobotin käyttöönotto on nopeaa, ja ensimmäisiä työtehtäviä pystytään suorittamaan jo saman päivän aikana. Fetch voidaan ottaa käyttöön lähes millä vain laitteistolla ainoastaan muutamassa tunnissa tekemättä muutoksia varastoon tai IT-infrastruktuuriin.

Mobiilirobotti kaikille kuormille

Kauttamme saatavasta Fetch roboticsin laajasta valikoimasta löytyy mobiilirobotteja erilaisiin työtehtäviin,
mm. tavaran siirtoon, tiedon keruuseen ja inventointiin. Autonomisen robotin avulla voidaan löytää, jäljittää ja liikutella
lähestulkoon kaikkia materiaaleja tuotannossa, peräti 1500 kg painosta kuormaa.

Asiantunteva henkilöstömme auttaa löytämään monipuolisesta valikoimasta
tarpeisiisi sopivan robotin jokaiseen työtehtävään.

Linkki Fetch Robotics kotisivuille: https://fetchrobotics.com

Erilaisia Fetch -mobiilirobotti malleja

Lars Iven

Tuotepäällikkö
+358 40 965 7064
lars.iven@a-jautomation.fi

Jarmo Volanen

Toimitusjohtaja
+358 40 584 8908
jarmo.volanen@a-jautomation.fi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö,
niin palaamme asiaan.