LeanEngine
-tuotannonohjausjärjestelmä

Kun etsit kokonaisvaltaista järjestelmää huolehtimaan joustavista tuotantoprosesseista yrityksessänne,
LeanEngine MES-tuotannonohjausjärjestelmä on ratkaisusi.

LeanEngine tuotannonohjausjärjestelmä

Tuotannonohjausjärjestelmä tuo tehokkuutta tuotantoprosesseihin

LeanEngine on erityisesti valmistavan teollisuuden tarpeisiin luotu tuotannonohjausjärjestelmä, joka yhdistää tehtaan tuotannon tehokkaaksi ja kilpailukykyiseksi kokonaisuudeksi. LeanEngine MES-järjestelmän avulla järjestät tuotantosi niin, että tiedät, mitä materiaaleja tuotannossa on, missä materiaalit sijaitsevat ja mikä niiden arvo on. Järjestelmä yhdistää tuotantokoneet -ja laitteet yhtenäiseksi, toimivaksi kokonaisuudeksi, jolloin tuotannon kaikki osa-alueet soittavat samaa säveltä.

Selkeä tiedonhallinta

Ohjelmiston avulla voit
vaivattomasti seurata tiedon ja työn
kulkua sekä pysyt perillä prosessien
eri vaiheissa.

Kustannustehokkuus

LeanEngine varmistaa työn kustannustehokkuuden, ja että materiaalien etsimiseen käytetty aika vapautuu järjestelmälliseen tekemiseen.

Oikea-aikaisuus

Ohjelmisto linkittää materiaalit eri tuotannon prosesseihin ja ohjaa oikeat materiaalit oikea-aikaisesti oikeaan paikkaan.

Hallitut materiaalivirrat

LeanEngine hallitsee materiaalivirrat ja sen avulla voit sijoittaa materiaalit sinne, missä niitä kulloinkin tarvitaan.

LeanEngine tuotannonohjausjärjestelmä ohjelmistonäkymä

MES hallitsee materiaalivirrat

LeanEngine automatisoi sen, mikä on järkevästi automatisoitavissa ja varmistaa, että työ sujuu kustannustehokkaasti. Ohjelmisto tuo sujuvuutta materiaalivirtojen joustavaan hallintaan ja tehostamiseen sekä sisälogistiikan automatisointiin. LeanEnginen avulla voidaan materiaalien kuljetustehtävät antaa mobiilirobottien tehtäväksi, unohtamatta kuitenkaan perinteisten siirtovälineiden käyttöä.
LeanEngine -tuotannonohjausjärjestelmä on kehitetty pyörittämään koko tehtaan materiaalivirtoja ja se automatisoi virtauksen eri tuotantoprosessien välillä.

LeanEngine on visuaalinen tapa kertoa tuotannon tilasta, ja sen avulla pystyt reaaliaikaisesti seuraamaan tuotantoprosessien suunniteltua toteutumista myös etäyhteyksien päästä. Järjestelmä on jaettu neljään eri kokonaisuuteen. Ohjelmiston avoin rakenne mahdollistaa käyttöönoton joustavasti askel kerrallaan, jolloin juuri sinun tarpeisiisi voidaan räätälöidä oman tuotantosi kannalta tarpeellisimmat toiminnot.

Vaivaton käyttöjärjestelmä räätälöitävissä
tarpeidesi mukaan

Koska halusimme kehittää järjestelmästä mahdollisimman helppokäyttöisen, on ohjelma rakennettu pilvipohjaiseksi. Näin ollen tarvittavat investoinnit yrityksessäsi jäävät mahdollisimman kevyiksi, eikä serverikoneita tarvita. LeanEnginen avulla pystyt seuraamaan tuotantoprosesseja reaaliaikaisesti myös etäyhteyksien päästä, ja ohjaus onnistuu helposti ja joustavasti PC:llä, tabletilla tai vaikka kännykällä. Ohjelmiston modulaarinen rakenne mahdollistaa räätälöidyn kokonaisuuden vastaamaan tuotantosi tarpeita.

Lars Iven

Tuotepäällikkö
+358 40 965 7064
lars.iven@a-jautomation.fi

Jarmo Volanen

Toimitusjohtaja
+358 40 584 8908
jarmo.volanen@a-jautomation.fi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö,
niin palaamme asiaan.