Desinfiointirobotin avulla varmistat asiakkaiden ja käyttäjien turvallisuuden tiloissa, joissa bakteerit
ja virukset pääsevät helposti leviämään

Automaattinen desinfiointirobotti

Markkinoiden ainoa UVC-Led tekniikalla toteutettu desinfiointirobotti.

A-J Automationin desinfiointirobotti on kehitetty huolehtimaan tehokkaasti pintojen ja ilman puhdistuksesta, ja se tuhoaa 99,99 % puhdistettavan tilan haitallisista taudinaiheuttajista. Robotin desinfiointi tapahtuu UVC-valon (aallonpituus 275nm) avulla, joka tuhoaa bakteerit, virukset ja alkueläimet ympäristöstä tehokkaasti.

Desinfiointirobotista on erityisesti hyötyä steriilisyyttä vaativissa tiloissa kuten sairaaloissa, leikkaussaleissa ja potilashuoneissa, mutta se on loistava apu myös esim. kuntosaleille, virastoihin, kauppoihin tai lentokentille huolehtimaan pintojen ja ilman puhdistuksesta. Välittömästi desinfioinnin jälkeen tilat ovat turvallisesti käytettävissä.

Desinfiointirobotti puhdistaa tilat itseohjautuvasti

Robotti liikkuu itsenäisesti desinfiointipisteestä toiseen huomioiden ja väistäen eteen tulevat esteet. Mikäli robotti havaitsee reitillä esteitä, se määrittää vaihtoehtoisen reitin liikkumiselle. Turvapiiri ja skanneri varmistavat, että laitteen toiminta ei aiheuta vaaraa ihmisille tai eläimille. Havaitessaan liikettä ympäristössä robotti lopettaa toimintansa välittömästi, ja jatkaa sitten kun se on jälleen turvallista.

Desinfiointirobotin käyttöönotto sujuu vaivattomasti ja nopeasti kestäen vain 2–4 tuntia. Robotin avulla luodaan kartta siitä alueesta, jolla robotti liikkuu. Desinfiointipisteet on helppo opettaa robotille, eikä niiden määrää ole rajoitettu. Myös eri kohteiden desinfiointiaika voidaan määrittää vapaasti sen mukaan, kuinka paljon huomiota desinfioitava kohde vaatii.

Miksi valita desinfiointirobotti pitämään huolta siisteydestä?

Tehokas desinfiointi

LED-valo tuhoaa jopa 99,99% haitallisista taudinaiheuttajista tiloissanne.

Turvallinen

Turvajärjestelmä
varmistaa, että robotti toimii
aiheuttamatta vaaraa ihmisille
tai eläimille

Itseohjautuva

Robotti määrittää kulkureitit
autonomisesti sekä toteuttaa
suunnitellut tehtävät
itsenäisesti.

Kätevä

Helppokäyttöinen käyttöliittymä mahdollistaa robotin liikkeiden ja
desinfioinnin edistymisen tarkkailun etänä

Desinfiointirobotti sovelluksen näkymä

Helppokäyttöinen ohjelma robotin seurantaan

Robotti tarvitsee toimiakseen Wi-Fi yhteyden, joka voidaan toteuttaa 4G:n avulla. Käyttöliittymä, jolla robottia ohjataan, on selainpohjainen, ja laitteen käyttöön toimii tabletti, puhelin tai tietokone. Robotti suorittaa desinfioinnin täysin itsenäisesti, mutta käyttöliittymästä voit seurata robotin liikkeitä ja havainnoida desinfioinnin edistymistä etänä. Robotin työvaiheet tallennetaan tietokantaan, josta ne voidaan myöhemmin tarkistaa.

Robotti valvoo akun varaustasoa ja lataa itsensä automaattisesti. Mikäli työtehtävä on jäänyt kesken, latauksen jälkeen robotti jatkaa tehtävää itsenäisesti. Laitteiston vaatima ottoteho on 160W. Robotin työvaiheet tallentuu tietokantaan, josta ne voidaan myöhemmin tarkistaa.

Esimerkki puhdistusajasta suhteessa huoneen kokoon:

Huone, jonka lattiapinta-ala on 47,0 m2, korkeus alle 3 m desinfioituu tunnissa reduktioon 99,99 %.
Mikäli pinta-ala on 64,5 m2 päästään tunnissa reduktioon 99,9 %.