Taistele viruksia vastaan
desinfiointilaitteiston avulla

Tuotevalikoimaamme kuuluvat itsenäinen desinfiointirobotti sekä
manuaalinen desinfiointilaitteisto, joiden avulla varmistat asiakkaiden ja käyttäjien
turvallisuuden tiloissa, joissa bakteerit ja virukset pääsevät helposti leviämään

Markkinoiden ainoa UVC-Led tekniikalla toteutettu desinfiointilaitteisto

A-J Automationin desinfiointilaitteistot on kehitetty huolehtimaan tehokkaasti pintojen ja ilman puhdistuksesta, ja se tuhoaa 99,99 % puhdistettavan tilan haitallisista taudinaiheuttajista. Laitteiston desinfiointi tapahtuu UVC-valon (aallonpituus 275nm) avulla, joka tuhoaa bakteerit, virukset ja alkueläimet ympäristöstä tehokkaasti.

Laite puhdistaa tunnissa 145 m² alueen haitallisista taudinaiheuttajista, aiheuttamatta vaaraa ihmisille tai eläimille. Turvapiiri ja skanneri varmistavat, että laitteen toiminta ei aiheuta vaaraa ihmisille tai eläimille. Havaitessaan liikettä ympäristössä laite lopettaa toimintansa välittömästi, ja jatkaa sitten kun se on jälleen turvallista. Välittömästi desinfioinnin jälkeen tilat ovat turvallisesti käytettävissä.

Desinfiointilaitteisto puhdistaa tilat turvallisesti ja tehokkaasti

Desinfiointilaitteisto on erityisesti hyödyllinen steriilisyyttä vaativissa tiloissa kuten sairaaloissa, leikkaussaleissa ja potilashuoneissa, mutta se on loistava apu myös esim. kuntosaleille, virastoihin, kauppoihin tai lentokentille huolehtimaan pintojen ja ilman puhdistuksesta.

Toimiakseen laitteisto tarvitsee Wi-Fi yhteyden, joka voidaan toteuttaa 4G:n avulla. Käyttöliittymä, jolla laitteiston toimintaa ohjataan, on selainpohjainen, ja ohjelmiston käyttöön toimii tabletti, puhelin tai tietokone.

Miksi valita desinfiointilaitteisto pitämään huolta siisteydestä?

Tehokas desinfiointi

LED-valo tuhoaa jopa 99,99% haitallisista taudinaiheuttajista tiloissanne

Turvallinen

Turvajärjestelmä
varmistaa, että laitteisto toimii
aiheuttamatta vaaraa ihmisille
tai eläimille

Itsenäinen

Ohjelmisto tietää, kuinka kauan kunkin määritetyn pisteen desinfiointiin menee aikaa

Kätevä

Helppokäyttöinen käyttöliittymä mahdollistaa desinfioinnin edistymisen tarkkailun etänä

Itsenäinen desinfiointirobotti

Desinfiointirobotti tuo joustavuutta ja tehokkuutta erityisesti isojen tilojen puhdistukseen, jossa välimatkat ovat suuria. Robotti liikkuu itsenäisesti desinfiointipisteestä toiseen huomioiden ja väistäen eteen tulevat esteet. Mikäli robotti havaitsee reitillä esteitä, se määrittää vaihtoehtoisen reitin liikkumiselle.

Desinfiointirobotin käyttöönotto sujuu vaivattomasti ja nopeasti kestäen vain 2–4 tuntia. Robotin avulla luodaan kartta siitä alueesta, jolla robotti liikkuu. Desinfiointikohteet on helppo opettaa robotille, eikä niiden määrää ole rajoitettu. Myös eri kohteiden desinfiointiaika voidaan määrittää vapaasti sen mukaan, kuinka paljon huomiota desinfioitava kohde vaatii.

Robotti valvoo akun varaustasoa ja lataa itsensä automaattisesti. Mikäli työtehtävä on jäänyt kesken, latauksen jälkeen robotti jatkaa tehtävää itsenäisesti. Robotti suorittaa desinfioinnin täysin itsenäisesti, mutta käyttöliittymästä voit seurata robotin liikkeitä ja havainnoida desinfioinnin edistymistä etänä. Robotin työvaiheet tallennetaan tietokantaan, josta ne voidaan myöhemmin tarkistaa. Laitteiston vaatima ottoteho on 160W.

Manuaalinen desinfiointilaitteisto

Manuaalisesti liikuteltava desinfiointilaitteistomme soveltuu hyvin kohteisiin, joissa robotti ei pysty suorittamaan puhdistusta tilanpuutteen tai muiden esteiden vuoksi. Laitteiston teho perustuu samaan UVC-Led valoon kuten desinfiointirobotissakin, ainoana erona se, että laitteiston siirtäminen hoidetaan kuljettamalla se itse paikasta toiseen. Desinfiointilaitteella pystyt puhdistamaan ympäristöä peräti seitsemän tunnin ajan yhdellä latauksella.

Desinfioitavat kohteet ja desinfiointiin käytettävä aika määritellään helppokäyttöiseen käyttöliittymään, jolloin laitteen käyttäjän vastuulle jää ainoastaan laitteen siirtäminen. Laitteisto suorittaa puhdistuksen itsenäisesti, ja määritetyn puhdistusajan jälkeen desinfioinnin loppuessa laite ilmoittaa työn valmistumisen ja on valmis siirrettäväksi seuraavalle pisteelle. Käyttöliittymästä voi seurata desinfioinnin etenemisen ja valmistumisen.  

Esimerkki puhdistusajasta suhteessa huoneen kokoon:

Huone, jonka lattiapinta-ala on 47,0 m2 ja korkeus alle 3 m desinfioituu tunnissa reduktioon 99,99 %.
Mikäli pinta-ala on 64,5 m2 päästään tunnissa reduktioon 99,9 %.

Lars Iven

Tuotepäällikkö
+358 40 965 7064
lars.iven@a-jautomation.fi

Jarmo Volanen

Toimitusjohtaja
+358 40 584 8908
jarmo.volanen@a-jautomation.fi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö,
niin palaamme asiaan.