Automaatiosuunnittelu ja
keskusvalmistus

Teemme ammattitaidolla ohjaus- ja sähkökeskusten suunnittelua ja
valmistusta kustomoituna asiakkaan tarpeisiin

Automaatiosuunnittelu

Kokonaisuuksien suunnittelua alusta loppuun ammattitaidolla

Teemme vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla haastavia kokonaisuuksien suunnitteluja asiakkaan tarpeiden mukaan joustavasti ja laadukkaasti. Kauttamme saa kokonaisvaltaiset järjestelmätoimitukset sisältäen automaatiosuunnittelun, ohjelmoinnin, testauksen ja asennuksen.

Valmistamme asiakkaillemme ohjauskeskuksia, logiikkakeskuksia, ohjauskoteloita ja kaapelisarjoja. Valmistamamme keskukset ovat CE-merkattuja ja kaikki keskukset testataan sekä dokumentoidaan huolellisesti. Hankimme valmistusdokumenttien mukaiset komponentit luotettavilta komponenttitoimittajilta. Keskusvalmistusta olemme tehneet mm. raideteollisuuteen, vesilaitoksiin, ydinvoimaloihin sekä kone- ja laiterakennusteollisuuteen.

Uusinta teknologiaa hyödyntäen

Suunnittelemme ohjausjärjestelmiä käyttäen uusinta tehokasta ja testattua teknologiaa sekä uusimpia suunnitteluohjelmistoja- ja järjestelmiä. Yhdistämme saumattomasti erilaisten toimilaitteiden, kuten servo-ohjausten, konenäköjärjestelmien ja turvalaitteiden yhteensopivuuden ja toimivuuden.

Yleisimpien PLC-ohjauksien lisäksi meillä on laaja kokemus myös tunnetuimmista robottiohjauksista. Laajan hankintaverkostomme avulla autamme asiakastamme toteuttamaan projektit edullisesti ja joustavasti.

Lars Iven

Tuotepäällikkö
+358 40 965 7064
lars.iven@a-jautomation.fi

Jarmo Volanen

Toimitusjohtaja
+358 40 584 8908
jarmo.volanen@a-jautomation.fi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö,
niin palaamme asiaan.